NanoServices behandelt vakkundig de voorruit, het front, de aluminiumvelgen en ook de gehele auto met de speciaal ontwikkelde nanocoatings. De door ons opgeleide medewerkers verrichten de werkzaamheden met de servicewagens op locatie. Daarbij heeft NanoServices de beschikking over een landelijk dekkend netwerk en kunnen daardoor grote projecten moeiteloos aan. Maar ook als u, als particulier, alleen de voorruit van uw auto wil laten behandelen, zijn wij u graag van dienst.

Voorruit van de auto
De voordelen van een behandelde autoruit zijn talrijk: Niets kan meer hechten, geen vliegen,
geen muggen, maar ook geen water en geen sneeuw.

Doordat de coatings worden aangebracht door de professionals van NanoServices bent u verzekerd van de juiste toepassingen en is de langdurige werking van de coating gewaarborgd. Na zo'n twee tot drie maanden kan de werking iets afnemen.
Dit is het gevolg van vervuiling door neerslag en opspattend vuil van de weg. Dit vuil dekt de coating af waardoor deze niet goed meer werkt. Dat is eenvoudig te verhelpen door de ruit met speciale cleaningdoekjes te reinigen. Dan komt de coating weer naar boven en is de oorspronkelijke werking weer optimaal.

Front
De behandeling van een autofront bestaat uit het aanbrengen van de nanocoating op de neus, de motorkap, de wielkassen voor en de voorruit. Het resultaat is een zogenoemd Easy to Clean? effect. Dat wil zeggen dat vrijwel niets meer kan hechten. We hebben het hier vooral over insecten, allerlei opspattend vuil, pekel en meer irritante en moeilijk te verwijderen vervuiling.

Aan de auto ziet u geen verschil na de behandeling. Het enige dat opvalt, is dat de auto zo mooi blijft. Hij ziet er steeds representatief uit zonder dat u daarvoor moeite hoeft te doen. Extra voordelen zijn daarbij het rijcomfort en de veiligheid, omdat het zicht niet wordt belemmerd.

Alu-Velgen
Mooie aluminiumvelgen maken een auto helemaal af, de kunst is echter om deze mooi te houden. Daarvoor heeft NanoServices een oplossing:
Door gebruik te maken van een nanocoating kan vuil zich niet hechten en blijven de velgen mooi.

Gehele auto
Het spreekt voor zich dat het ook mogelijk is om de auto in zijn geheel te behandelen. Vuil, pekel, insecten en teer vormen geen risico meer voor de autolak. Bovendien wordt de lak zo langdurig en zeer goed beschermd.

Uw auto blijft voor zeer geruime tijd en zeker voor tenminste 60.000 km glanzen. De autowasbeurten kunnen tot een minimum beperkt blijven en dit geeft een enorme besparing op uw (was)kosten. Ook de auto (laten) poetsen behoort tot het verleden, de glans is er namelijk altijd.

De coating wordt door de professionals van NanoServices aangebracht. Dit neemt 3 tot 4 uur in beslag, afhankelijk van de grootte van de auto. Door deze professionele behandeling bent u verzekerd van een goede werking.

Een belangrijk aspect van al onze coatings is dat deze volledig siliconen, acryl- en teflonvrij zijn.

Voor de kosten en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen door de link "contact" aan te klikken.

NanoServices Dr. Van Deenweg 13 8025 PB Zwolle Telefoon (038) 845 8376 E-mail info@nanoservices.nl